Rasvat elintarviketuotantoon
|
|
TURMOPAST® NBI 2 white
- 35º C - +150º C
Valkoinen, kompleksoitu voiteluaine suojaamaan vedeltä ja vesiliukoisten kemikaalien vaikutukselta. Suuri paineenkesto.
TURMSILON® LMI 5000
- 50º C - +220º C
Fysiologisesti vaaraton, kestää kylmää ja kuumaa vettä sekä desinfiointiaineita, eikä vaikuta oluen vaahtoon eikä aromeihin.
TURMOTEMP® II/400 KL
- 30º C - + 260º C
Fluorattu, myrkytön, korkeita lämpötiloja, liuottimia ja kemikaaleja kestävä voiteluaine.
TURMO®SYNTHGREASE AL 2502, AL 2503
- 40º C - + 120º C
Yleisvoiteluaine elintarviketeollisuuden kaikkiin voitelukohteisiin, elintarvikehyväksytty.
|
|