Rasvat korkeisiin lämpötiloihin
GRIZZLYGREASE® No 1, No 3
- 30º C - + 150º C
Grizzlygrease, avohammaspyörärasva avohammaspyörävaihteistoihin, kuula- ja rullalaakereiden voiteluun, ohjainketjujen ja vaijereiden voiteluun.

TURMOGREASE® Li 802 EP ja Li 803 EP
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen rasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

TURMOGREASE® L 802 EP+
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen uutuusrasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

THERMOPLEX 2 TML
- 35º C - + 160º C
Ruskea synteettinen litiumrasva mataliin ja korkeisiin lämpötiloihin nopeasti pyöriviin laakereihin. Alentaa nopeiden laakerien lämpötilaa ja soveltuu elinikäisvoiteluun jopa lämpötilaan + 160º C asti.

THERMOPLEX L 552
- 40º C - + 180º C
Täyssynteettinen, melutestattu rasva, joka alentaa laakerien lämpötilaa suurilla nopeuksilla.

TURMOGREASE® N 2
- 40º C - + 160º C
Polyureasaenne ja synteettinen öljy mahdollistavat rasvan yhdistämisen lähes kaikkien muiden rasvojemme kanssa. Säännöllisesti voideltuna käyttölämpötilaan + 200º C asti. N 2 on hyvin pumppautuva käyttölämpötila-alueella eikä jakaudu pitkissä, kuumissa putkistossakaan. Soveltuu erinomaisesti puhaltimien, ilmastimien ja pesukoneistojen voiteluun.

TURMOTEMP® II/400
- 30º C - + 250º C
Fluorattu, myrkytön, korkeita lämpötiloja, liuottimia ja kemikaaleja kestävä voiteluaine.

TURMOTEMP® LP 2502
- 30º C - + 250º C
Perfluorattu, myrkytön, korkeita lämpötiloja ja kuormituksia kestävä litiumsaenteinen rasva. Poistettavissa tavanomaisilla liuottimilla ja pesuaineilla.

ULTRATHERM 2000
- 60º C - + 280º C
Lämpöominaisuuksiltaan ja haihtuvuudeltaan markkinoiden vakain voiteluaine. Tuotetta suositellaan käyttöihin, joissa korkeat lämpötilat ja/tai ympäristön haittatekijät estävät tavallisten tai muiden erikoisvoiteluaineiden elinikäiskäytön.