Rasvat suuriin nopeuksiin / alhaisiin lämpötiloihin
TURMOGREASE® Li 802 EP ja Li 803 EP
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen rasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

TURMOGREASE® L 802 EP +
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen uutuusrasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

TURMOGREASE® N 2
- 40º C - + 160º C
Polyureasaenne ja synteettinen öljy mahdollistavat rasvan yhdistämisen lähes kaikkien muiden rasvojemme kanssa. Säännöllisesti voideltuna käyttölämpötilaan + 200º C asti. N 2 on hyvin pumppautuva käyttölämpötila-alueella eikä jakaudu pitkissä, kuumissa putkistossakaan. Soveltuu erinomaisesti puhaltimien, ilmastimien ja pesukoneistojen voiteluun.

TURMOGREASE® Hispeed L 252
- 50º C - + 180º C
Litiumkompleksisaenteinen rasva korkeille kierrosluvuille, esim karojen ja hiomakoneiden laakerien voiteluun. Kestää hyvin vettä ja metallintyöstönesteitä. Pieni käynnistysvastus ja alhainen lämpötila suurnopeuslaakereissa.

TURMOGREASE® LC 252
- 45º C - + 100º C
Mineraaliöljyn ja litium-kalsiumsaentimen seos varmistaa rasvan vedenkeston ja alhaisen käynnistysvastuksen alhaisissakin lämpötiloissa. Soveltuu myös suuriin nopeuksiin.