Rasvat suuriin kuormituksiin
TURMOGREASE® Li 802 EP ja Li 803 EP
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen rasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

TURMOGREASE® L 802 EP +
- 35º C - + 140º C
Homogeeninen, hyvin tarttuva litiumsaenteinen uutuusrasva lukuisiin käyttötarkoituksiin laajalle lämpötila-alueelle. Käytetään suurissa ja pienissä laakereissa suurilla ja pienillä vierintänopeuksilla.

TURMOGREASE® CAK 2502
- 35º C - + 140º C
Vedenkestävä, synteettinen öljy ja kalsiumkompleksisaennin tekevät rasvasta hyvin kuormitusta ja kosteutta kestävän esim. pesu-, kuljetin- ja valssauskoneiden laakereissa.

TURMOPLEX L 220
- 15° C - + 120° C
Värinäkuormitetuille laakereille hyvin vettä ja kosteutta kestävä rasva. Korkeaviskositeettinen perusöljy yhdistettynä litiumsaippuasaentimeen varmistaa iskukuormitettujen laakereiden voitelun vaihtelevissa olosuhteissa.

TURMOGREASE® CAN 1802
- 40º C - + 160º C
Vettä ja kemikaaleja kestävä, raskaasti kuormitettujen laakereiden tiivistävä erikoisrasva. Kehitetty kestämään tärinä- ja iskukuormituksia. Pesu- ja kuljetinlinjojen laakereiden ja sähkömoottoreiden voiteluun puu-, paperi- ja tekstiiliteollisuudessa.